Fitch

U gaat twee vragenlijsten invullen waarmee een profielanalyse voor u wordt samengesteld. Het is van belang dat u de stellingen kiest die echt bij u passen, en niet de antwoorden waarvan u denkt dat uw omgeving vindt dat andere stellingen u beter passen. Lees de stellingen dus goed, maar denk niet te lang na over uw keuze. Uw eerste ingeving is meestal de juiste.

Vragenlijsten

De vragen met betrekking tot “Gedrag” stellen u, net als het leven van alle dag, steeds voor keuzes. Deze vragenlijst geeft dan ook zicht op uw huidig functioneren / gedrag. De lijst bestaat uit 128 vragen. Kies het antwoord wat het beste aansluit bij uw huidige gedrag / situatie.

De vragen met betrekking tot “Waarden” hebben een meer toekomstgericht karakter en bieden u, in vergelijking met gedrag, de mogelijkheid zicht te krijgen op uw persoonlijke ontwikkelrichting. De lijst bestaat uit 64 vragen. Geef per stelling aan hoe belangrijk de getoonde stelling voor u is.

Let op: u kunt een beantwoorde vraag niet corrigeren, en u kunt ook niet terug in de lijst!

Starten.

Klik onderstaande op de knop “Analyse maken” en voer vervolgens uw persoonlijke code in (kleine letters). Voor de tweede vragenlijst klikt u op de link die onder het grafiek in de resultatenpagina te zien is.

Uitslagen en toelichting.

Na het beantwoorden van alle vragen worden de resultaten weergegeven in een diagram. Indien u dit diagram wilt afdrukken of opslaan dan is dat alleen op dat moment mogelijk, later kunt u deze grafiek niet meer zelf oproepen.

De interpretatie en toelichting van de resultaten wordt door onze consultant uitgereikt en nader toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Veel plezier bij het invullen van de lijsten