Referenties

 

“ Bij Sam luistert ieder familielid
Door Sam, spreekt ook ieder familielid”

Johan Deprez  Owner  Deprez Construct NV

 

 


De sessies met Sam zijn verhelderend en bewust ook confronterend.
Sam tilt jezelf als ondernemer, je team en je bedrijfsvoering op een duurzame manier naar een hoger niveau.

Nora Smolders Zaakvoerder Globius

 

 


Het Fitch-model van Perfect Talent toont een groot potentieel in vergelijking met de klassiek gekende team profiel tools. Het objectief vastleggen van de bedrijfscultuur op het verder te gebruiken basisprofiel was voor mij tot op vandaag onuitgegeven en altijd afhankelijk van de kennis van het bedrijfsteam door de consultant.

Het in het derde luik weergeven van waarden – wat wil ik bovenop hoe wil ik het -, laat je als beslisser toe om een tipje van de sluier te lichten over de drijvende factor achter het functioneren.

Diego Claeys Plant Manager Rio Tinto

 


Overtuigd van het Fitch-model overweeg ik hoe dit te integreren bij nieuwe aanwervingen. Bovendien kon ik jullie talent als consultant en coach ervaren: onze problematiek werd correct verwekt/verweven in jullie seminarie en de theorie werd pragmatisch met heel wat concrete voorbeelden vertolkt naar mijn team toe.  Alleen maar positieve reacties achteraf, nogmaals bedankt voor die onvergetelijke dag.

Marc Herinckx  Supply Chain Manager Beiersdorf

 


Ik heb altijd een gezond wantrouwen gehad i.v.m. persoonlijkheidstesten allerhande. Dit model heeft me echter blij verrast. Eerst en vooral geeft het een accuraat beeld van wie ik ben (ook van de kantjes die ik liever niet publiek maak), wat noodzakelijk is en de deugdelijkheid van de analyse bevestigt. Wat me echter vooral aanspreekt is het dubbele aspect ervan. Enerzijds geeft het een inzicht in hoe iemand functioneert binnen de functie waarin hij/zij werkt, maar anderzijds geeft het ook een inzicht in de “natuur” van de persoon. En die combinatie is heel krachtig.

Edwig Ferket  Operations Manager North, Dalkia


Overal wemelt het van vrouwen en mannen die uitblinken in wat ze doen. Maar hoe vind je die, hoe ben je zeker dat je de juiste persoon vast hebt. De Fitch- profielanalyse helpt je alvast een stuk vooruit in je zoektocht.
Het wordt de referentie voor het analyseren van je (toekomstige) medewerkers.

François Bouillon Owner/Operator Mc Donald


 

De analyse gaf zeer goed mijn profiel weer en benadrukte ook de punten die verdere aandacht nodig hebben.  Voor mij was het een verhelderende en representatieve weergave.

 

 

Johan Lauwers
Business Development Manager Heavy DemolitionProduct Manager Wire Husqvarna