Uitgaves

Sam Furnier schreef een aantal boeken. Deze kunt u hier online bestellen. 

 

HOE NEEM IK EEN BEDRIJF OVER?
[KOOP €35]

DE OLIFANT IN DE KAMER.
Het boek van Sam Furnier, de jonge manager die haast bij toeval gedelegeerd bestuurder werd van een familiebedrijf en de organisatie leidde door een belangrijke turn-around. Over leiderschap en managen, met passie maar tegelijk met de beide voeten op de grond.
[KOOP €17,95]

GEEN GRIJZE MUIS MEER.
Hoop ook jij nog steeds dat die ene droom, die je al zolang koestert, eindelijk uitkomt? Voel ook jij je iets te vaak opgesloten in bezigheden waar je niet echt blij van wordt? Wordt het niet eens tijd om het stof van je dromen te vegen?
We hebben vaak het gevoel dat we van alles moeten. Ook al geeft ons dat misschien niet altijd genoeg voldoening, energie en inspiratie. We voelen dat het tijd wordt voor iets nieuws.
Waar wacht je op? Achter de horizon gloort een leven waarin je authentieker, vrijer en onafhankelijker kunt zijn. Kies daarvoor. Neem afscheid van die vervelende diersoort die ‘grijze muizen’ heet en ga resoluut voor je eigen project. Wie het lef heeft om zijn grenzen te verleggen, zal
ontdekken welke verrassende mogelijkheden er zijn.
Dit boek van ondernemer en schrijver Sam Furnier helpt je vooruit te denken. Het staat vol met getuigenissen van mensen die, vaak tegen het advies van anderen in, hebben gekozen om voluit te gaan voor hun droom en door te zetten, met vallen en opstaan. Zij hebben zichzelf gevonden en zijn vaak erg succesvol geworden.
[KOOP €19,95]